به گزارش صبح الوند به نقل از مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان همدان، سرهنگ "به گذر" در تشريح اين خبر گفت: در پي وقوع چندين فقره سرقت از شركت هاي هواپيمايي در سطح شهر همدان در ساعات اوليه شب، رسيدگي به اين موضوع در دستور کار ماموران پليس آگاهي استان قرار گرفت.
وي افزود: كارآگاهان اداره مبارزه با سرقت با انجام گشت هاي نامحسوس موفق به شناسايي و دستگيري سه نفر از سارقان حرفه اي غير بومي كه در حين سرقت از "شركت هواپيمايي پارسيان پرواز" واقع در "خيابان بوعلي" همدان بودند شدند.
متهمان پس از دستگيري تحت بازجويي قرار گرفته و به دو فقره سرقت شركت هاي هواپيمايي، يک فقره سرقت از مغازه موبايل فروشي ،24 فقره سرقت وسايل خودرو در شهرستان همدان، 10 فقره سرقت از منازل، سه فقره سرقت مغازه و15 فقره سرقت وسايل خودرو در استان هاي ديگر اعتراف کردند.
رييس پليس آگاهي استان در خاتمه با اشاره به اينکه متهمان با قرار مناسب روانه زندان شدند، اعتياد متهمان به مواد مخدر، بيکاري، سابقه دار بودن آنها در امر سرقت و عدم توجه شهروندان به هشدارهاي پليسي را از نکات قابل توجه در آسيب شناسي اين نوع سرقت ها بيان کرد.
دیدگاه شما