اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

24. اسفند 1392 - 9:35   |   کد مطلب: 5316
برادر شهید صوفی گفت: مدیریت همزمان در چندین نقطه و موفقیت در آن نشان از قابلیت‌های بالای شهید داشت.

 

به گزارش صبح الوند، عباس صوفی در ارتباط با شخصیت شهید حسن صوفی اظهار داشت: شخصیت فردی و اجتماعی این شهید بزرگوار بسیار جالب توجه بود به‌طوری که با قدم گذاشتن در هر وادی، از آن موفق بیرون می‌‌آمد.

وی با بیان اینکه نبوغ این شهید و مدیریت وی به ویژه در مباحث مدیریت جنگی، بسیار حائز اهمیت است، ادامه داد: ابتکار این شهید بزرگوار در تشکیل پنج لشکر در شرایط خاص سال 62 و ایجاد گشایش در جبهه‌های جنگ، باعث موفقیت ایران اسلامی در جبهه‌های جنگ علیه باطل شد.

برادر شهید حسن صوفی با اشاره به اینکه به گفته آقای محسن رضایی، این اقدام شهید صوفی باعث تغییر سرنوشت جنگ شد، گفت: اقدام ایشان در این زمینه بسیار کم‌نظیر بود.

وی از علاقه‌مندی برادر شهیدش به خانواده، صله رحم، محبت و کمک به دیگران سخن گفت و ابراز داشت: اخلاص شهید صوفی، ایمان و قناعت او زبانزد همگان بود.

صوفی با اشاره به مدیریت بالای برادر شهیدش در مواجهه با امور و مشکلات پیش رو تصریح کرد: مدیریت همزمان در چندین نقطه و موفقیت در آن نشان از قابلیت‌های بالای شهید داشت.

وی با بیان اینکه باید زوایای شخصیتی شهید صوفی را به جامعه بشناسانیم، گفت: به اعتقاد بسیاری از افراد، ویژگی‌ها و شاخص‌های شخصیتی شهید صوفی آن‌طور که باید و شاید بیان نشده و مغفول مانده است.

برادر شهید حسن صوفی با تأکید بر لزوم عمل به وصیت‌نامه شهدا و ادامه راه آنان گفت: تنها راه پیشرفت و امنیت ایران اسلامی حرکت در مسیر شهداست.

وی در پایان سخنانش دفاع مقدس را گنجینه‌ای عظیم و مملو از دستاوردهای بسیار برای ایران اسلامی خواند و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را یکی از ضروریات عنوان کرد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان