به گزارش صبح الوند، حجتالاسلام سيد اسماعيل حسيني مسؤول امور فرهنگي مديريت منابع آب ايران در همايش "واجب فراموش شده" از بيتوجهي انسانها به ظرفيتهاي دروني خود سخن گفت و افزود: نخستين قدم در اجراي امر به معروف و نهي از منكر خودسازي و توجه به درون خود است كه متأسفانه اين امر مورد غفلت واقع شده و مردم تذكر به ديگران را تنها مصداق امر به معروف و نهي از منكر ميدانند.
وي با بيان اينكه در حال حاضر منكرها در چند چيز مشخص خلاصه شده اظهار كرد: بايد بدانيم چيزي كه بر خلاف خواست و رضايت خداوند است منكر و همه اوامر و خواستههاي خداوند معروف هستند و بايد به آنها به عنوان واجب ديني پرداخته شود.
مسؤول امور فرهنگي مديريت منابع آب ايران امر به معروف و نهي از منكر را وظيفهاي همگاني در راستاي رشد و تعالي جامعه عنوان كرد و گفت: در زندگي امروز مصرف بيرويه انرژيهايي مانند آب و برق هم منكر و هم حقالناس است كه بايد جلوي آن گرفته شود.
وی در ادامه تدبر و توجه به قرآن را مايه موفقيت و سعادت مردم و جامعه دانست و افزود: بيان داستانهاي قرآني براي فرزندان ميتواند اثرات تربيتي بسيار خوبي در زندگي آنها داشته باشد.
مديرعامل شركت توزيع برق استان نيز در اين همايش به بيان ويژگيهاي مديران و كاركنان از ديدگاه قرآن پرداخت و گفت: ايمان، زندگي پاكيزه، مسؤوليت پذیری، تفويض مسؤوليت، پاسخگويي، صداقت و ضابطهمداري از جمله اين ويژگيها هستند.
حاجيرضا تيموري افزود: پيشگامي مدير از اولويتهاي ديگر در به جا آوردن فريضه امر به معروف است تا با اجرايي شدن آن، ديگر كاركنان دستگاه نيز با دلگرمي نسبت به انجام آن اقدام كنند.
مدير عامل شركت آب منطقهاي استان همدان نيز در ادامه همايش با اشاره به اينكه از نگاه حضرت علي(ع) امر به معروف بالاتر از جهاد است، گفت: ارجحيت امر به معروف و نهي از منكر به نسبت ديگر امور مانند دريا در كنار نم است و امر به معروف رو به فراموشي رفته و اكنون دوباره با ستادهاي احيا به دنبال احياي امر به معروف در جامعه هستيم.
مرتضي عزالدين افزود: متأسفانه در جامعه همه منابع مادي و معنوي خود را از دست ميدهيم سپس به دنبال تشكيل ستاد احيا براي بازگرداندن آن ارزشها هستيم مانند امر به معروف و نهي از منكر اين واجب الهي که فراموش شده و براي آن ستاد احيا تشكيل شده است..
وي با بيان اينكه در ساير بخشها مانند مصرف آب و برق و گاز نيز مشكلهاي زيادي در كشور وجود دارد، گفت: مردم بدون توجه و ملاحظه آب را هدر ميدهند و از طرفي طرح احياي آب كشور تنظيم و به مجلس فرستاده شده، چرا بايد به گونهاي عمل شود كه نياز به طرحهاي احيا وجود داشته باشد؟
دیدگاه شما