به گزارش صبح الوند، همزمان با هشتمین جشنواره زمستانی در راستای ترویج فرهنگ اصیل ایرانی، جشنواره پخت غذاها و شیرینیهای سنتی در هتل بوعلی شهر همدان برگزار شد.
این جشنواره در 2 بخش غذاهای سنتی و شیرینیهای سنتی پذیرای مردم و علاقهمندان بود. در این جشنواره 20 گروه در 2 بخش غذا و شیرینی سنتی شرکت کردند.
کارشناس مردم شناسی سازمان میراث فرهنگی و مسئول برگزاری جشنواره پخت غذاها و شیرینی های سنتی در گفت و گو با همدان پرس اظهار داشت: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان هر ساله به بهانه های مختلف جشنواره غذا و شیرینی سنتی را برگزار می کند که امسال نیز جشنواره افطارانه ماه مبارک رمضان برگزار گردید و دومین جشنواره غذا نیز در حال برگزاری است.
فریبا نعمتی استقبال از این جشنواره را رضایت بخش دانست و افزود: خوشبختانه استقبال خوبی از جشنواره به عمل آمد که تصمیم بر آن شد که در سال آینده فراخوان استانی اعلام کنیم.
نعمتی بیان داشت: سعی داریم با مشارکت نهادها و بخش خصوصی جشنواره را گسترده تر از امسال برگزار نماییم
در پایان این مسابقه با حضور 3 داور، 3 نفر در در بخش غذا و 3 نفر در بخش شیرینی انتخاب شدند که برگزیدگان به شرح ذیل اعلام شدند:
در بخش غذا
نفر اول: خانم محبیفر
نفر دوم: خانم زند
نفر سوم: به طور مشترک خانم حبیبی و خانم جعفرپور
در بخش شیرینی
نفر اول: خانم عزیزیان
نفر دوم: خانم خدایاری
نفر سوم: خانم فاطمه زیوری
منبع: همدان پرس
دیدگاه شما