اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

28. بهمن 1393 - 9:06   |   کد مطلب: 9977
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی گفت: تعاونی‌ها باید پرچم دار اقتصاد مقاومتی باشند.

به گزارش صبح الوند، امیر خجسته نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: در قانون اساسی تشکیل تعاونی‌ها با هدف تأمین استقلال و ریشه کن کردن فقر و محرومیت در جامعه تعریف شده است که باید در راستای تحقق آن تمامی تلاش خود را به کار بست.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر سران 3 قوه عزمی راسخ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی و دستیابی به خودکفایی را در پیش گرفته‌اند اظهار کرد: تنها راه خروج از مشکلات و مقابله با تحریم‌های اقتصادی، توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی است بگونه‌ای که در اقتصاد مقاومتی نقش مردم و بخش خصوصی به خصوص تعاونی‌ها بسیار مهم و راهگشا خواهد بود.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی افزود: باید کشور به سمتی حرکت کند که تعاونی‌ها با برخورداری از مشارکت فراگیر مردمی به عنوان محور فعالیت‌های اقتصادی شناخته شود.

وی گفت: تا به حال سیاست گذاران و تصمیم‌سازان اقتصادی اهمیت بخش تعاونی را احساس نکرده‌اند که البته بخشی از این موضوع ناشی از عدم معرفی توانمندی‌ها و قابلیت‌های تعاونی‌ها است که عزمی ملی را برای فرهنگ سازی دوباره این موضوع می‌طلبد.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان