به گزارش صبح الوند، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در چهارمین جشنواره درس پژوهی گفت: معلمان استثنایی در عرصه آموزش به دانشآموزان استثنایی در حال عبادت هستند و بهشت زیر پای این معلمان است.
وی با بیان اینکه تعداد شهدای آموزش و پرورش به اندازه شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران است، اظهار کرد: همین امر میزان تعهد فرهنگیان را به تمام عرصههای کشور نشان میدهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان آموزش استثنایی را تخصصیترین دوران آموزش دانست و افزود: کسانی که در این مجموعه تلاش میکنند بیشترین سختیها را متحمل میشوند و نامهربانیهای زیادی میبینند اما توقعشان کم است.
وی با بیان اینکه امیدواریم با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در همدان شاهد تحولات خوبی در حوزه آموزش استثنایی باشیم، گفت: کیفیتبخشی از جمله مولفههایی است که دولت یازدهم در امر آموزش و پرورش مد نظر قرار داده است.
فولادوند اظهار کرد: در طول سالهای گذشته بیشتر کمیت مد نظر بوده و به آمار و ارقام توجه میکردند در حالی که در حال حاضر آموزش و پرورش به دنبال فاصله گرفتن از کمیت و توجه به کیفیت است.
وی افزود: باید تلاش کنیم آموزش را در رفتار دانشآموزان ببینیم و این آموزشها باید خود را در رفتار دانشآموزان و در اجتماع نشان دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در سطح استان در سال جاری گامهای بلندی برداشته شده که از جمله اقدامات در حوزه ساماندهی نیروها این بوده که یکهزار و 500 معلم را بازنشسته کردیم.
وی با بیان اینکه 3 هزار و 600 دانشآموز را به مجموعه دانشآموزان استان اضافه کردیم، اظهار کرد: از محل کاهش سقف اضافه تدریس در سال جاری نیز 13 میلیارد تومان صرفه جویی داشته باشیم.
فولادوند با اشاره به اینکه 6 هزارساعت صرفه جویی داشتیم افزود: در تلاش هستیم تا برنامههای کیفیتبخشی را ادامه داده و در حل مشکلات آموزشی استان اقدام کنیم.
وی از رسیدگی به مشکلات حوزه آموزش استثنایی در دو بخش عمومی و ویژه خبر داد و با تأکید بر اینکه اولویت ما در آموزش و پرورش استان پرداختن به پروژههای نیمهتمام است گفت: از جمله مشکلات ما عقب ماندن از پوشش تحصیلی سه درصدی دانشآموزان استثنایی به دلیل نبود امکانات و تجهیزات است که نتوانستیم بچههای با مشکلات ویژه را جذب کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش همدان افزود: از جمله مشکلات دیگر در بحث آموزش استثنایی مشکلات ایاب و ذهاب و کمبود نیروی انسانی متخصص در حوزه آموزش استثنایی، کمبود تجهیزات توانبخشی و مشکلات سنوات ارفاقی و ... است.
وی گفت: عدم چاپ و توزیع کتب درسی به موقع، عدم تخصیص سرانه به مراکز اختلال یادگیری، کمبود نیروی توانبخشی و عدم امکان تاسیس مراکز اختلال یادگیری از مشکلات دیگر در بحث آموزش استثنایی به شمار میرود.
دیدگاه شما