اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

2. آبان 1394 - 12:33   |   کد مطلب: 14494
همزمان با سراسر ایران اسلامی؛
نماز ظهر عاشورای حسینی در همدان برگزار شد
نماز ظهر عاشورای حسینی با حضور پرشور هزاران نفر از مردم عزادار همدان در پایتخت تاریخ و تمدن ایران اسلامی و به یاد نماز جماعت ظهر عاشورای اباعبدالله حسین (ع) و یاران با وفای آن حضرت در میدان مرکزی شهر و خیابانهای منتهی به آن اقامه شد.
نماز ظهر عاشورای حسینی در همدان برگزار شد

به گزارش صبح الوند، با طنین‌انداز شدن نوای ملکوتی اذان ظهر، سوگواران و عزاداران حسینی در نقاط مختلف شهر همدان عزاداری خود را قطع کرده و در صفوفی به هم فشرده به یاد آخرین نماز سید و سالار شهیدان نماز ظهر و عصر را به جماعت اقامه کردند و سپس به ادامه عزاداری‌ها خود پرداختند.

نماز جماعت ظهر عاشورا در میدان حضرت امام خمینی (ره) همدان و با حضور عزاداران حسینی به امامت آیت الله طه محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان،  اقامه شد.

نماز جماعت ظهر عاشورا در چندین نقطه دیگر شهر هم به‌ صورت مردمی در خیابان‌ها، مساجد و تکایا اقامه شد.

نماز ظهر عاشورا نمادی از پیروی از مکتب عاشورایی است و فلسفه وجودی قیام امام حسین(ع) در حادثه کربلا اقامه نماز اول وقت بود.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان