اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

7. اسفند 1394 - 8:24   |   کد مطلب: 16750
در اطلاعیه دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت عنوان شد
واکنش دولت به افشاگری ها در مورد فساد اقتصادی دولتمردان/بعدا پاسخ می دهیم!
دولت نسبت به افشاگری برخی نمایندگان مجلس نسبت به فساد اقتصادی دولت واکنش نشان داد.
واکنش دولت به افشاگری ها در مورد فساد اقتصادی دولتمردان/بعدا پاسخ می دهیم!

به گزارش صبح الوند به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت در اطلاعیه‌ای با تاکید بر پیمان دولت تدبیر و امید در ایجاد آرامش و اجتناب از تشنج و اختلاف در جامعه و ضمن تکذیب اظهارات برخی از نامزدهای انتخابات در تهران و قم بر علیه دولت ، مسئولان و منسوبان مقامات در رسانه هایی که از بیت المال استفاده می کنند، تصریح کرد: به منظور حفظ آرامش، روشنگری لازم و تفصیلی در خصوص ابعاد و انگیزه های این حملات به امید و اعتماد مردم را به زمان مناسبی پس از انتخابات موکول می کند.

متن اطلاعیه به شرح ذیل است:
در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، ملت آگاه ایران، خود را برای انتخابات حماسه‌ساز دیگری آماده می‌کنند. برگزاری انتخاباتی پر شکوه در شرایط حسّاس امروز منطقه، یک‌بار دیگر پیام انسجام و اقتدار ایران را به جهانیان خواهد رساند و رعایت آرامش و اخلاق انتخاباتی، بلوغ سیاسی و فرهنگ والای ایرانیان را به‌نمایش خواهد گذاشت. در روزهای اخیر در کنار تلاش تحسین‌برانگیز بسیاری از نخبگان و دلسوزان که در مسیر مشارکت هر چه بیشتر و آگاهانه‌تر مردم کوشیدند، متأسفانه شاهد آن بودیم که معدودی از نامزدهای انتخابات مجلس در تهران و قم، در رویکرد تبلیغاتی خود به تهمت، افتراء و تضعیف دولت و نظام روی آوردند و با سوء استفاده از برخی رسانه‌ها که از بیت‌المال استفاده می‌کنند و ابراز مطالب وارونه و خلاف واقع، تهمت‌های بی‌پایه‌ای را به دولت و مسئولان و منسوبان مقامات وارد کردند. دولت تدبیر و امید که همواره بر پیمان خود با مردم در ایجاد آرامش و اجتناب از تشنج و اختلاف در جامعه استوار است، در این مورد نیز به ارجاع پرونده به مراجع قضایی و نهادهای مسئول بسنده کرد. بی‌شک این جرم مشهود، مصداق بارز عدم التزام عملی به اخلاق و احکام اسلامی، عدم رعایت رهنمودهای مقام معظم رهبری، تخلف از قانون انتخابات و تشویش اذهان در جهت تضعیف نظام است که اقدام سریع و قاطع قوه محترم قضائیه و شورای محترم نگهبان را می‌طلبد. اما از آنجا که تلاش سازمان‌یافته‌ای در نشر این مطالب سراپا دروغ در فضای انتخاباتی مشاهده می‌شود، لازم می‌داند این افترائات ساختگی و بی‌اساس را قویاً تکذیب نماید و برای حفظ آرامش،‌ روشنگری لازم و تفصیلی در ابعاد و انگیزه‌های این حمله به امید و اعتماد مردم را به زمان مناسب پس از انتخابات واگذارد.
عزم این دولت در پاسداری از امید و اعتماد مردم جدی است و مبارزه بی‌امان با ریشه‌ها و شاخه‌های فساد مالی و اداری در نهادهای مختلف را با تمام قوا ادامه خواهد داد و به خوبی واقف است که برای این مبارزه، باید هزینه و تاوان نیز بپردازد. دولت مورد اعتماد مردم در این مبارزه برای هیچ شخص و نهادی مصونیت و حاشیه امن قائل نیست و با جوّسازی و غوغاسالاری از این مبارزه بازنمی‌ایستد. همه می‌دانند که سیاست این دولت، تأمین حداکثر شفافیت و ایجاد رقابت است و رفع تحریم‌ها و گسترش فضای رقابت، گامی برای ریشه‌کنی انحصار و رانت‌جویی است تا جایی برای درآمدهای پنهان و سوء استفاده‌های وابستگان قدرت نماند.
اطمینان داریم که با عنایت الهی، ملّت فهیم ایران، همه اینگونه بداخلاقی‌ها و یأس‌آفرینی‌ها را با حضور گسترده خویش پای صندوق‌های رأی پاسخ خواهد داد و بی‌اثر بودن جوّسازی‌ برای بی‌اعتماد کردن مردم را با رأی امیدوارانه خویش ثابت خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از این طی سخنانی در یک نشست خبری با عنوان «گزارش یک فاجعه» با موضوع بررسی و افشای اسناد و ابعاد سازمان فساد در گلوگاه‌های اقتصادی کشور  برگزار شد افشاگری هایی را درباره فساد اقتصادی برخی اعضای دولت انجام داده بود

برخی از مهم ترین گفته های زاکانی به شرح زیر است:

*مافیای قدرت و ثروت به دنبال انتشار لیست در آستانه انتخابات مجلس و خبرگان رهبری است.

*امروز به نوعی غارت و چپاول ثروت ملی در ابعاد گسترده ملی در حال انجام است که بخش‌های وسیعی از دولت را هم آلوده کرده است.

*یک جریان خاص و مشکوک که سوابقش برای ما روشن است، برجام و توافق هسته‌ای را به عنوان ابزار تجارت غیرقانونی خودش مورد استفاده قرار می دهد و برجام را در واقع یک ابزار برای این فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی خودش می‌داند.

*دولت در پسابرجام با سرعت غیرقابل تصوری در حال تولید رانت است.

*دولت به جای آنکه در پسابرجام به دنبال تولید رفاه بیشتر برای مردم باشد، با سرعت غیرقابل تصوری در حال تولید رانت است. امروز در پسابرجام به جای آنکه جیب مردم پر شود، به شدت در حال تخلیه شدن است و به نظر می‌رسد یک عملیات بی‌سابقه و همکاری ملی در این راستا در حال انجام است.

*شبکه دلالی خطرناک و مخوفی با مشارکت برخی دولتی‌ها در حال فروختن کشور با ثمن پایین است.

*در پسابرجام موج کشور فروشی به راه افتاده است.

*عده‌ای به قیمت فروختن کشور در حال پر کردن جیب‌های خود هستند.

*رئیس‌جمهور به جای اینکه گشتن فساد سازمان یافته به برادر و دفتر خودش و وزارت نفت توجه کند.

*زنگنه در قراردادهای جدید نفتی چه خیالی در سر می‌پروراند.

*امثال سیروس ناصری امروز میدان‌داری جدیدی را در کشور آغاز کردند.

*همان‌هایی که در قرارداد 598 با ایجاد شرایطی جام زهر را به امام(ره) نوشاندند، همان‌هایی که قبول NPT را با افتخار بیان کردند، همان‌هایی که در دوره اول مذاکرات، محور جریانات بودند و در مسیر جریانات، همه شرایط کشور را به انجماد کشاندند و در دلالی نفت شریک بودند، امثال آقای سیروس ناصری امروز میدان‌داری جدیدی را در کشور آغاز کردند.

*با یک شبکه بزرگ فساد مواجهیم که به بهانه شرایط پسابرجام به دنبال تصاحب قدرت برای کسب ثروت افزون است.

*سیروس ناصری هر هفته از اروپا به سمت تهران حرکت می‌کند.

*عده‌ای فقط به پورسانت‌های خودشان فکر می‌کنند و به بهانه ورود سرمایه‌گذاری‌های خارجی، به دنبال پر کردن جیب‌های خودشان هستند.

* عده‌ای نمی‌خواهند این مشکلات حل شود؛ بنده پیش از این درباره فساد کرسنت صحبت کردم و گفتم عده‌ای در کرسنت گاز ایران را به یک پنجم قیمت فروختند، در قرارداد کرسنت مقرر شده در 7 سال اول به ازای هر 28 مترمکعب، قیمت گاز  50 سنت باشد و در 18 سال بعد 109 سنت باشد.

* مسیری که در قرارداد کرسنت دنبال کردیم که البته آقای زنگنه و تیم‌شان و کسانی که در دادگاه حکم انفصالشان از خدمت صادر شده بود، هنرنمایی‌هایی داشتند، شفاف بود. در این مسیر، حداقل دو گروه دلالی کردند. در سال 80 «مهدی هاشمی» و «عباس یزدان‌پناه یزدی» دلالی کردند و در سال 83 «علی ترقی‌جاه» دلالی کرده است. باید گفت آن حزبی که امروز داعیه لیست دادن در کشور را در آستانه انتخابات دارد و البته آقای رئیس‌جمهور هم اهتمام دارد، باید بدانید این حزب از «علی ترقی‌جاه» پول گرفته و اسناد آن وجود دارد. آقای نوبخت باید به این سؤالات پاسخ دهد. احترام و رفاقت سرجایش، اما آقای نوبخت باید به این پرسش‌های اساسی ملت پاسخ دهند.

* ما در خلال رسیدگی به این پرونده، به سندی دست یافتیم که این سند قراردادی بین «حمید جعفر» و شخص «مهدی هاشمی» است که در پنج هفته دادگاه لاهه «حمید جعفر» و «عباس یزدان‌پناه یزدی» به صراحت گفته‌اند که طرف این قرارداد «مهدی هاشمی» است و تعهداتی را در قبال خارجی‌ها برعهده گرفته است.

*آقای هاشمی رفسنجانی به جای فرار از پاسخگویی، جنایات برخی فرزندانش را توضیح دهد، از قوه قضائیه هم می‌خواهم بپرسم چرا این اسناد را به سمع و نظر مردم نمی‌رساند و چرا هنوز «مهدی هاشمی» بابت این اسناد محاکمه نشده است؟

* در این بررسی‌ها دریافتم دو گروه دیگر دلال هم در داخل کشور هستند. در متن قراردادی که بین «مهدی هاشمی» و «حمید جعفر» بسته شده در بند «س» اعلام می‌کند 8 سنت به ازای هر 50 سنت فردی دریافت می‌کند، گروهی دیگری هم طبق این قرارداد در ایران هستند که یک تا 1.5 درصد از «حمید جعفر» دریافت می‌کند. مابه‌ازای همین 50 سنت، 8 سنت به کسی در داخل ایران داده می‌شود که در این قرارداد مطرح شده، اتفاقاً آقای مهدی هاشمی نباید کنکاش کند که این فرد چه کسی است.

*«حمید جعفر» مدیر سابق شرکت کرسنت است که امروز پسر او این مسئولیت را دارد و کسی است که امروز دارای پیشینه زشتی است.

* باید از آقای زنگنه پرسید که چرا در دوران صدارت شما فردی به ازای هر 50 سنت که این شرکت به ملت ایران پرداخت می‌کرد 8 سنت دریافت می‌کرده است.

* دولت باید توضیح دهد که در وزارت اقتصاد و بانک مرکزی چه می‌گذرد، این مسائل همان خطوط قرمزی بود که ما نباید در برجام می‌فهمیدیم، البته من در این جا درباره برجام صحبت نمی‌کنم بلکه درباره فساد حرف می‌زنم.

*سوال ما این است که این افراد با وزارت رفاه و شرکت شستا و همچنین وزارت ارتباطات و وزارت صنعت چه کار دارند؛ همه این وزارتخانه‌ها مورد طمع هستند.

* برخی از مدیران و سهامداران ایران خودرو در گفت‌وگویی که با آنها داشتم اعلام کردند که از محتوای این قراردادها بی خبرند.

* اهتمام رئیس‌جمهور در مقابله با فساد را اجر می‌نهیم و قدر می‌دانیم و آقای رئیس‌جمهور باید در این زمینه از اطرافیان و برادرش شروع کند، اسناد ناجوری در سوءاستفاده از کشور را در دست افرادی می‌بینیم که همه‌کاره دولت هستند، هر چند دولت می‌تواند این موارد را تکذیب کند، ولی ما یکی یکی آنها را افشا می‌کنیم.

* وقتی بناست نمایندگان مجلس عناصری را در رابطه با فساد اقتصادی معرفی کنند، همه ارکان دولت بسیج می‌شوند که نمایندگان مجلس را اقناع کنند، به واسطه پیچیدگی پرونده و ابعاد قرارداد کرسنت، ممکن است عده‌ای به عناصر دولتی اطمینان کنند. قبل از رأی اعتماد به آقای زنگنه، در جلسه فراکسیون اصولگرایان، آقای زنگنه پای تابلو رفت تا قیمت گاز را محاسبه کند، بنده به او گفتم ما نسبت به قرارداد کرسنت احاطه و اشراف داریم، به طور جزئی سؤال می‌کنیم و شما هم باید به طور دقیق پاسخ دهید.

متن کامل نشست خبری علیرضا زاکانی را اینجا بخوانید

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ الیاس نادران نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز  در نشست انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان با عنوان «آمارها از فاجعه می‌گوید/ بررسی تاثیرات مخرب فساد اقتصادی در بحران رکود و فاجعه بیکاری» به افشاگری علیه مفاسد اقتصادی دولتمردان پرداخته بود.

*فساد یقه سفیدها و مقامات دولتی بیشترین لطمه را به سلامتی اقتصادی می‌زند.

*اساسی‌ترین مانع برای اشتغال و رکود مفاسد مالی و اقتصادی است.

*پول‌های کثیف در دولت هاشمی وارد عرصه سیاست و انتخابات شد.

*اگر مدیران دولتی در قاچاق دخیل نیستند با آن مبارزه کنند.

*فسادِ کرسنت به کجا می‌خورد که رفسنجانی از بررسی آن عصبانی می‌شود.

*فساد در دولت هاشمی شکل گرفت و با امثال کرباسچی نهادینه شد.

*وزیری که هزار میلیارد سرمایه دارد از ایجاد صنایع پایین دستی برای محصولات پتروشیمی عاجز است.

*سرمایه‌ در محیط آکنده از فساد به جریان رودخانه رونق اقتصادی نمی‌ریزد.

*شگفتی از اینکه دلالان کرسنت ادعای مبارزه با فساد دارند.

*برادر رئیس جمهور ستاد انتخاباتی دولت را به ساختمان بدهکار بانکی برده است.

*کسانی که در دولت احمدی‌نژاد بیشترین سود را بردند (در دولت فعلی) هم بر گرده مردم سوار شدند.

* ما اجازه نمی‌دهیم بار دیگر عده ای با کنسرسیوم‌های نفتی خارجی بر منابع نفتی این کشور همچنان مسلط شوند که تا 25 سال کسی نتواند اقتصاد ملی را از گردونه نفت نجات دهد و شما می‌بینید که امروز ما متاسفانه درگیر آن عارضه هستیم.

* ما برای مبارزه با انحصار طلبی، استبداد و حاکمیت دولت بر مجلس به صحنه آمده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم که به جای آنکه مجلس برای دولتی‌ها ریل بگذارد دولت برای مجلس ریل گذاری کند.

*دولت «مسکن مهر» را به دلیل اینکه به اسم احمدی‌نژاد است، تعطیل کرد.

* در فرصت مناسب کارهای حسین فریدون را هم بر ملا خواهم کرد.

*اطرافیان رئیس‌جمهور «باشگاه نفت و نیرو» را راه‌انداخته‌اند تا با جوش دادن معاملات نفتی ارتزاق کنند.

*لیست اصلاح‌طلبان یک لیست دولت ساخته است نه اصلاحاتی.

*رئیس‌جمهوری که باید مجری قانون اساسی باشد مدافع لیست دولت ساخته ‌می‌شود

*دولت با دلارهای نفتی که آمریکا تحویل ایران داد چهکرده است؟

* دستکاری آمار از سوی دولت و بازی با رقم‌ها با آنچه در زندگی مردم اتفاق می‌افتد متفاوت است.

* خرید هواپیما از اساس کذب محض است و تنها یک موج انتخاباتی است.

*گویی توزیع عادلانه منابع جزء برنامه آقایان دولتی نیست.

* دولتمردان عرضه برخورد با تخلفات بانک‌های خصوصی را ندارند.

*هیات دولت جرات افشای بلبشوی مالی و بدهی‌های بانکی را ندارد.

 

متن کامل نشست خبری الیاس نادران را اینجا بخوانید.

پیش از این نیز 4  تن از نمایندگان مجلس در نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار پاسخگویی شفاف مسئولان عالی اجرایی درباره این شبهات و ابهامات و نیز برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی احتمالی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  چهارتن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان با تشریح برخی موارد ویژه‌خواری و مفسده آمیز در حوزه‌های منتسب به دولت و نزدیکان دولتمردان، خواستار پاسخگویی شفاف مسئولان عالی اجرایی درباره این شبهات و ابهامات و نیز برخورد قاطع با مفاسد اقتصادی احتمالی شدند.

متن کامل این نامه که به امضای علیرضا زاکانی، الیاس نادران، حسین نجابت و احمد امیرآبادی رسیده، به شرح زیر است:

باسمه تعالی

جناب آقای دکتر روحانی

رئیس جمهور محترم

باسلام و احترام؛

در مدت بیش از سی ماهی که از ریاست جمهوری حضرتعالی می­‌گذرد، به کرات جنابعالی، معاون محترم اولتان و  نیز برخی نزدیکان شما به درستی از ضرورت مبارزه با مفاسد اقتصادی سخن گفته‌اید اما در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی چه  اقدام عملی را می‌توانید، گزارش دهید؟ در مقابل شاهد حذف سامانه‌های ضدفساد "ایران کد" و "شبنم" توسط وزیر هزار میلیاردی صنعتی شما بوده‌ایم و در کنار آن برخی اظهارات "بگم بگم" شبیه دولت قبل ـ که خدای را شاکریم معاون اول متخلف آن دولت هم با پیگیری‌های ما به مجازات رسید ـ و همچنین کنایه زدن به تعدادی از نهادهای انقلابی از جانب شما مشاهده شده است؟

سوال ما این است: آیا فساد ریشه کن شده است یا رانت‌خواری وجود ندارد؟ چرا قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز بعد از دو سال عملیاتی نشده است؟ چرا موسسات مالی غیرقانونی که مردم ضعیف کشور را به خاک سیاه نشاندند ولی بانک مرکزی اقدام بایسته‌ای در مورد آنان نکرده است؟ چرا بانک مرکزی در مقابل عدم اجرای بخشنامه‌های مبارزه با پولشویی توسط بعضی از بانک‌ها سکوت اختیار کرده است؟ در عوض رانت‌های ششصد و پنجاه میلیون یورویی و امتیاز خرید محموله های کلان برنج­‌های تاریخ مصرف گذشته به افراد خاص داده شد و برداشت غیرقانونی از منابع صندوق توسعه ملی انجام گرفت. راستی دلالان بزرگ ارزی دبی و رابط آنها در بانک مرکزی دولت قبل الان در دولت جنابعالی چه می‌کنند؟

البته علت آن کم و بیش برای ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی روشن شده است؛ چراکه در انجام وظیفه نمایندگی خود و در راستای صیانت از دستاوردهای انقلاب و منافع مردم عزیزمان با تحقیقات گسترده به اطلاعات مهم و مستندی از شبکه بزرگ فساد اقتصادی سازمان یافته لانه کرده در اطرافیان نزدیک و نیز جریان سیاسی حامی شما دست یافته­‌ایم که اکنون تلاش دارند عناصر مدنظر خود را برای هموار کردن اقدامات اقتصادی خطرناک و رانت­خواری­‌های بعدی و حرکت­‌های افراطیون و حداقل سکوت در برابر آن­ها، تحت نام زیبا و فریبنده اعتدال به مجلس شورای اسلامی بفرستند. برای شناخت دقیق تر از این جریان باید موارد زیر که گوشه‌ای از اقدامات ایشان می‌باشد، مورد توجه قرار گیرد.

خواهشمندیم دستور پیگیری را صادر نموده و پاسخ شفاف را ارائه کنید.

الف) یکی از قراردادهای بزرگ نفتی قدیم

جنابعالی آیا از وزیر نفت کنونی خود آقای بیژن نامدار زنگنه سوال نمودید که در قرارداد ننگین کرسنت که بر خلاف مصوبه شورای عالی اقتصاد؛ مفاسد اقتصادی بسیار و خسارت‌های امنیتی و تعرض امارات به آبهای سرزمینی کشور؛ چرا فروش گاز ایران در 7 سال نخست قرارداد کرسنت را با یک پنجم قیمت گاز ایران و با قیمت نازل 17.5 دلار در هر هزار مترمکعب(یک پنجم قیمت گاز ایران) و در 18 سال بعد از آن هم تقریبا با اندکی بیش از دو برابر قیمت هفت سال اول  به امارات تعهد(بسیار کمتر از قیمت واقعی)  کرده است؟ آیا می دانید در همان زمان بهای گاز تحویلی روسیه به اروپا معادل 230 دلار بوده است که سیزده برابر بهای گاز قرارداد کرسنت است؟ آیا خبر دارید برابر محاسبات دستگاههای نظارتی حداقل ضرر این قرارداد برای کشور بالغ بر پنجاه میلیارد دلار یعنی صد و هشتاد و پنج هزار میلیارد تومان برآورد کرده­اند (یعنی نزدیک به دو و نیم میلیارد تومان به هر فرد ایرانی بوده است تا در سایه این خسارت کلان یکی از رانت خواران بیست و پنج هزار میلیارد تومان به جیب بزند) که با تبانی و فساد شرکت کرسنت به مدیر عاملی حمیدضیاءجعفر و طرف­های ایرانی در دوره مسولیت آقای زنگنه در وزارت نفت رخ داده است؟ تازه شرکت کرسنت که عامل مستقیم این­همه ضرر و زیان به ملت مظلوم ایران بوده – که نه تنها درهم و دلاری حق ندارد و باید با شکایت و پیگیری حقوقی خسارت‌های این قرارداد فسادآلود را به ایران بپردازد –  مدعی است تا دریافت خسارت کند و متاسفانه علی رغم تذکرات و هشدارهای ما در بی دقتی جنابعالی در معرفی آقای زنگنه  برای وزارت نفت– که در این خصوص از متهمان این پرونده می باشد- و تبانی صورت گرفته در دادگاه لاهه توسط شرکت کرسنت و عدم پیگیری درست وزیر محترم نفت محکومیت کشور ما صادر شده است.

بر اساس ضمیمه k قرارداد کرسنت که بین حمیدضیاءجعفر مدیرعامل کرسنت و فرزند جناب آقای هاشمی رفسنجانی ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ آقای مهدی هاشمی بسته شده است و در پنج هفته رسیدگی و استماع در دادگاه لاهه تبانی و فساد آلود بودن اقدامات مهدی هاشمی برای دادگاه روشن شده و در اسناد دادگاه ثبت شده است و بعنوان دلیلی آشکار توسط وکیل ایرانی پرونده آقای دکتر ملک برای فساد آلود بودن قرارداد کرسنت مورد استناد قرار گرفت؛ می­بایست دو دلال در ایران به ترتیب از هر پنجاه سنت دریافت ملت ایران؛ هشت سنت از شرکت کرسنت پورسانت دریافت کرده و دیگری از کل قرارداد یک تا یک ونیم درصد پورسانت و حق دلالی دریافت نماید. از آقای زنگنه بپرسید دلال اول کیست که به تنهایی باید با دریافت هشت سنت پورسانت به تنهایی معادل یک ششم سهم کل مردم مظلوم ایران دریافت نماید؟ و سوال کنید جمع کل این پورسانت در 25 سال که با اندکی تامل حداقل بالغ بر بیست و پنج هزار میلیارد تومان می­شده است  قرار بوده در کجا هزینه شود؟ همچنین از وزیر محترم نفتی خود سوال نمایید یک تا یک و نیم درصد پورسانت کلی از قرارداد کرسنت قرار بوده به جیب چه شخص یا جریانی برود؟ یا سوال فرمایید بر چه مبنایی باید بخاطر دریافت پول کثیف توسط افراد رانت خوار و جریانی سیاسی که متاسفانه اینک در اطراف جنابعالی هستند؛ مردم عزیز ایران متحمل چنین خسارت بزرگی شوند؟ و دست کثیف رانت خواران جیب ملت ایران که شایسته خدمت هستند را خالی کند و چنین خیانتی به آنان روا دارند؟

از آقای مهدی هاشمی رفسنجانی که با حکم دادگاه برای اندکی از جرایمش در زندان بسر می برد تحقیق نمایید چرا با حمید ضیاءجعفر (مدیرعامل کرسنت) قرار تاسیس شرکت مشترک از سرجمع پول دلالی کرسنت را گذاشته اند؟ آیا نسبت عباس یزدان پناه یزدی با مهدی هاشمی را جویا شده­اید یا از مستندات کشف شده در رایانه شخصی ایشان در لندن که توسط اداره مبارزه با کلاهبرداری کلان انگلستان (SFO) در ارتباط با قراردادهای نفتی و گازی ایران که همیشه آقای زنگنه با عنوان محرمانه بودن از دسترس همه نهادهای نظارتی کشور و نمایندگان مردم پنهان می­کرد؛ اطلاعی دارید؟ پیرامون نقش مهدی هاشمی در قراردادهای فاسد آلود دیگر از جمله قرارداد استات اویل وجود دارد آگاهی دارید؟
لطفاْ از آقای دکتر محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت محترم و معاونتان بپرسید قریب صد میلیون تومان رشوه دریافتی را برابر اسناد موجود برای کدام فعالیت خداپسندانه در حزب جنابعالی (اعتدال و توسعه) از دیگر دلال فراری قرارداد کرسنت (علی ترقی جاه) دریافت کرده است؟ آیا این همان جریانی از معتدلین است که جنابعالی اظهار تمایل کرده­اید به مجلس دهم راه یابند تا حافظ منافع کشور باشند؟

چرا آقای زنگنه برخلاف تعهد دو هفته­ ای ابتدای دوره جدید وزارت خود معضل حقوقی کرسنت را در لاهه حل نکرد؟ مگر نه این است که حضور دوباره متهمین داخلی کرسنت (جوادی، کاظم پور اردبیلی، حسینی و ...) در مصادر مهم وزارت نفت دستاویز محکومیت ایران در دادگاه بین المللی شده است؟ چرا لایحه دفاعیه ایران در دادگاه لاهه را ترجمه نمی­کنند تا مردم ببینند چه چیزی در این لایحه سیصد و پنجاه صفحه ای نوشته شده تا اطرافیان حضرتعالی را بهتر بشناسند و با علم و آگاهی بالاتری امروز کشور را به جریان سیاسی مدعی اعتدال بسپارند تا روند زشت گذشته که با شتاب بیشتری امروز در جریان است به دور از چشمان نظارتی نمایندگان مجلس دهم و در نبود نمایندگان فساد ستیز و بدون هیچ مانعی به چپاول اموال عمومی و تاراج بیت المال بپردازند؟

ب) برخی از اتفاقات بسیار خطرناک جدید

آیا اطلاع دارید که قراردادهای جدید نفتی توسط کدام شبکه و افراد فعال در فعالیتهای غیرشفاف اقتصادی کشور در حال پیگیری است؟ چرا مشروح مذاکرات قراردادهای نفتی و متن فارسی آنها را برای مردم منتشر نمی کنید؟ آیا می دانید این قرارداد ها برخلاف قانون اساسی و سیاست های کلان ابلاغی و قوانین موجود؛ ملت ایران را از سرمایه های خود محروم کرده و کشور را برای ده­ها سال وابسته می­نماید؟ آیا آگاهی دارید که اطرافیان جنابعالی بویژه وزیر محترم نفت در تاسیس باشگاه نفت و نیرو بناست بعنوان قیوم مردم؛ مالک نفت و گاز کشور شده تا هرکس در آینده در دولت و مجلس بود تابع باندهای قدرت و ثروت شوند؟ نقش آقای سیروس ناصری را در این صورت قراردادهای تنظیمی که در گذشته متهم دریافت رشوه پانصد هزار دلاری در پرونده اورینتال کیش بوده و سال ها از ایران متواری بود را می دانید؟

ارتباط آقای ناصری با شرکت بدنام و وابسته به دستگاه امنیتی انگلیس و رانت خوار «هندوجا» در انگلیس برای دلالی و بخصوص تنظیم قراردادهای نفتی ایران چیست؟ آقای ناصری چه نسبتی با سران راس الخیمه و رقیبان ما در بهره‌برداری از میادین مشترک در حاشیه خلیج فارس دارد؟ آیا آقای زنگنه نباید پاسخگوی عدم اولویت دادن به بهره‌برداری از میادین مشترک و اینکه چه کسانی پورسانت می‌گیرند که نگذارند سیاست ما درباره برداشت از میادین مشترک عملی شود، باشد؟

آقای رئیس جمهور چرا اطرافیانتان باید پای جنابعالی را به مذاکرات با شرکت های خارجی - بر خلاف عرف بین المللی و شان رییس جمهور-  باز کنند و آیا از خود پرسیده اید پورسانت جوش دادن قرارداد ایرباس قرار است به جیب چه کسی واریز شود؟ چرا باید همه چیز در این دولت محرمانه باشد؟ چرا مشروح مذاکرات قرارداد ادعایی ایرباس و پژو را منتشر نمی­کنید و یا حتی به اطلاع شرکاء و هیات مدیره شرکت­های طرف قرارداد ایرانی نمی ­رسانید؟ چرا باید در حوزه راه و ترابری و بخش‌های ریلی آن و جذب سرمایه گذاری همین گروه‌های دلال واسطه باشند؟ چرا در حوزه ارتباطات و زیرساخت یک عده دنبال این هستند که با همراهی گروهی وابسته به دستگاه‌های جاسوسی اختیارات حاکمیتی نظام را سلب کنند؟ وقتی مشکل اصلی این افراد وابستگی به باندهای قدرت و ثروت و پول است، چرا دولت جلوی این افراد را نمی‌گیرد و نمی‌گذارد در شرایط اقتصادی کشور شفافیت وجود داشته باشد؟ رابطه این افراد با وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و شرکت شستا و همچنین وزارتخانه های ارتباطات و فن آوری اطلاعات و صنعت، معدن و تجارت چیست؟

آقای روحانی در جلسات دوشنبه های دفتر جنابعالی با حضور آقای سیروس ناصری چه تصمیماتی برای قراردادهای بزرگ کشور گرفته می شود؟ نقش مسول دفتر جنابعالی در قراردادهای بزرگ و جلسات محرمانه با شرکت های خارجی چیست؟ مگر دانستن حق مردم نیست؟ آقای روحانی! نمی خواهید با مردم شفاف باشید و کاسبان برجام را به جامعه معرفی کنید؟ در قرارداد جدید فروش گاز به صورت FLNG که برابر اسناد موجود توسط جناب آقای دکتر نهاوندیان مسول محترم دفتر جنابعالی پیگیری خاص می شود آیا از پورسانت هفت و نیم درصدی آقای سیروس ناصری اطلاع دارید؟ مبلغ این پورسانت برای آقای ناصری از فروش 4 میلیون تن FLNG در سال بالغ بر شش صدو پنجاه میلیارد تومان در سال خواهد شد که برای ده سال اول حداقل شش هزارو پانصد میلیارد تومان و برای بیست و پنج سال مورد نظر شرکاء  شانزده هزار و دویست و پنجاه میلیارد تومان خواهد بود؟ اگر لازم دیدید بفرمایید تا اسناد آن را خدمتتان ارسال کنیم. اعطای امتیاز شهروندی اتریش به آقای سیروس ناصری در سال 2014 در اثر کدام خوش خدمتی ایشان به غربی ها بوده است؟ نامه تضمین عدم پیگرد قضایی آقای رود. جی روزنشتاین دادستان ایالات متحده آمریکا به ایشان برای چیست؟ چرا مردم را از این اقدامات ارزنده نیروهای دلال خارج از کشور برای بیگانگان که سابقه حضور در تنظیم قطعنامه 598 که بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی از آن تعبیر جام زهر نمودند و نقش محوری ایشان در مذاکرات هسته ای در دهه هشتاد و نود را داشته ­اند و خود را منتسب به جنابعالی می­دانند و تشکیل جلسات هفتگی در دفتر جنابعالی و نقش آفرینی­ های جدید آنان موید آن است؛ آگاه نمی کنید یا اگر ابهام دارید اسناد رسمی آن را که در اختیار داریم را برای جنابعالی ارسال نماییم؟

آیا از اقدام برادرتان آقای حسین فریدون و تیم اقتصادی همراهش در دلالی­ ها بویژه در حوزه ارز در سال های قبل بعنوان کاسبان تحریم برای دور زدن تحریم­ها و امروز بعنوان کاسبان برجام مطلع هستید؟ آیا از ارتباطات ایشان و نقش آفرینی فوق ­العاده بالای وی برای گره ­زدن سرنخ­های اقتصادی در کشور و خارج از ایران اطلاعی دارید؟ اخبار بسیار تکان دهنده و اسناد دقیقی است که روشن می­ نماید یکی از گردانندگان پشت صحنه این رانت خواری­ ها اخوی محترم و برادر عزیزتان آقای فریدون می باشد؛ چرا با ایشان برخورد نمی­ کنید؟

آیا اخذ امتیاز تاسیس شرکت سمگا و بانک گردشگری در دولت قبل توسط برادر معاون اول دولت جنابعالی آقای مهندس جهانگیری که البته رییس کارگروه مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز هستند در یک فرآیند کاملا قانونی و بدور از رانت صورت گرفته است؟ خواهشمندیم به مردم بیان کنید شرکای برادر جناب معاون اولتان در دولت قبل چه کسانی بوده و مسولیت­هایی داشته اند؟

این برگی از کتابی­ است که در برابر دیدگانمان مشاهده می­ کنیم و با این رویه آینده انقلاب اسلامی؛ کشور ایران و مردمان عزیزمان را در مخاطره می بینیم؛ برای این جمع مهمترین انگیزه آن است که به وصیت نورانی حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه) عمل نموده و بواسطه اطلاعات در اختیار و مسولیت الهی به مردم شریفمان و جنابعالی که منتتخب مردم عزیز برای امانت ریاست جمهوری هستید کمک کنیم که نگذاریم انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیافتد.

تاکید می‌شود نویسندگان این نامه بنا ندارند خدمات دولت جنابعالی را نادیده بگیرند ولی شرایط خطیر کنونی و فشار اقتصادی بالا در جامعه؛ رشد بالای بیکاری در دولت شما و دوبرابر بودن نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی و سابقه رانت خواری و یا بی تفاوتی مدیرانتان در مقابل رانت خواری ما را بر آن داشته است که مطالب زیر را تقدیم نماییم و معتقدیم با توجه به توانمندی ها و موفقیت های چشمگیر نظام اسلامی و خط مقاومت در منطقه در کنار شکوفایی ورشد و پیشرفت چشمگیر ایران عزیز شایسته نیست شاهد معظلاتی همچون فقر و فساد و تبعیض باشیم لذا  لازم است همه مسولان کشور در سه قوه از جمله حضرتعالی مبارزه بی امان و واقعی با فساد را از اطراف خود شروع کرده و نتایج آن را به مردم گزارش نمایید.  

والسلام  علیکم و رحمه الله و برکاته

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان